Škola čepování piva

Určitě jste si už někdy v hospodě zanadávali, že vám natočili špatně pivo.

Chtěli byste se dozvědět, jak to má být správně?

Přidejte si k prohlídce pivovaru i školu čepování piva, speciální program, který jsme pro vás nově připravili.

Pod vedením zkušeného pivovarského odborníka vás naučíme správně čepovat pivo.

A to je dovednost, která se hodí každému milovníkovi piva. Napříště už v hospodě bezpečně pozná, který hospodský „umí“, a který ne.

Naučíme vás totiž, jak poznat, že pivo bylo špatně načepované nebo sklenice špatně umytá a hlavně vás postavíme za pípu, abyste si vyzkoušeli, jestli to dokážete.

Školu čepování vede bývalý dlouholetý sládek třeboňského pivovaru Ing. Ivan Dufek, který dnes vyučuje vaření piva na Střední potravinářské škole ve Veselí nad Lužnicí.  

Program není určen pro pivovarské odborníky, spíš pro partu přátel, kteří chtějí příjemně strávit večer a přitom se něco nového naučit.

Může to být také vhodný tip na firemní večírek.

Účastníci získají na závěr speciální certifikát výčepního.

...

„Výborný nápad. Strašně se mi to líbilo. Navštívil jsem desítky pivovarů, ale tohle jsem nikde neviděl. Naučil jsem se natočit pivo s pořádnou pěnou,“ prohlásil po absolvování školy čepování Jaromír Chochola z Velkého Meziříčí.

 

Kontakty:+420 702 167 396, 777 357 090

Cena: 270 Kč/osobu

Cena zahrnuje: prohlídku pivovaru, škola čepování, konzumace tří vlastnoručně natočených malých piv

 

ČeskyEnglishDeutsch